Positiv energi i Gransherad

En fantastisk dugnadsinnsats og med et minst like flott resultat i form av et flerbruksanlegg ved skolen i Gransherad fortjener oppmerksomhet. Derfor var ikke juryen i tvil om at Gransherad IL var en verdig kandidat – og vinner – av årets Positiv Energi-pris. 

Under skoleavslutningen rett før jul var det svært hyggelig å komme til Gransherad for å dele ut prisen. Som for øvrig består av kroner 10 000 og et flott kunstverk laget av Notodden-kunstneren Ingrid Lene Langedok. 

I statuttene for prisen står det at den skal deles ut til et lag, en forening eller en enkeltperson som har gjort en innsats utenom det vanlig, til glede og nytte for andre. Dugnadsinnsatsen til Gransherad idrettslag gleder ikke bare lagsmedlemmene og skoleelevene, men også andre som ønsker en tur på ski eller på beina i det flotte flerbruksanlegget. Innsatsen har vært stor og resultatet fantastisk flott.

Det var leder i idrettslaget, Marianne Tråer, som mottok prisen på vegne av idrettslaget.  Med seg hadde hun en fin flokk av dugnadsarbeidere:

Fra venstre: Line Berget Hedegart, Marianne Tråer, Tom Olav Hegna, Hans Olav Kaasa, Tor Arne Folserås, Willfred Solli (liggende), Oddvar Rønning og Notodden Energis Henning Johansson.