Kraftleverandører

Det finnes en rekke kraftleverandører i markedet. Som nettkunde kan du skifte kraftleverandør når som helst og så ofte du vil.

Å bytte kraftleverandør er veldig enkelt. Du velger hvilken leverandør og hvilket produkt du ønsker å bestille, fyller ut bestillingsskjemaet eller ringer til vedkommende leverandør, og så ordner den nye kraftleverandøren resten. Det eneste du trenger å ha for hånden er navn, fødselsdato eller organisasjonsnummer, målepunkt ID og målerstand.

Du trenger ikke å kontakte din nåværende kraftleverandør eller netteieren, den nye leverandøren ordner alt rundt skiftet. Det du kan gjøre for å påvirke prosessen og få den til å gå fortere er å være raskt ute med å oppgi målerstanden til den nye kraftleverandøren, siden leverandøren ikke kan begynne å levere strøm til deg før de har mottatt denne.

Her finner du en oppdatert oversikt over tilgjengelige kraftleverandører i vårt nettområde. Av hensyn til kravet om at nettselskaper skal være nøytrale, er oversikten sortert alfabetisk.

Da det til enhver tid vil være muligheter for nye aktører i markedet tar vi ikke ansvar for at denne lista til er fullstendig.

Når det gjelder informasjon om kraftpriser så finner du dette på internettsidene til forbrukerådet.