Byggestrømskap

Notodden Energi leier ut byggestrømskap dersom du trenger en midlertidig strømtilførsel.

Vi leier ut skap for byggestrøm. Skal skapet kobles til luftledning, setter vi det opp på nærmeste stolpe. Skal det kobles til kabel, må du sette opp et solid stativ ved nærmeste fordelingsskap, eventuelt ved enden av stikkledningen. Stativet må være godt festet, og avstivet. Du må i tillegg sørge for at kabelen blir beskyttet mot mekaniske påkjenninger, f. eks. ved hjelp av et plastrør.

Ta kontakt på telefon 350 25050, så hjelper vi deg.

Dersom du som kunde har byggestrømskap selv, må Notodden Energi ha skjema ”melding om installasjonsarbeid” fra installatør. Det vil si at en installatør må stå ansvarlig for utstyret som skal brukes.

Du bør vite dette:
- For å slippe ekstra kostnader må byggestrøm bestilles minst fem dager før du trenger den.
- Standard byggestrømskap har 8m gummikabel og leveres med tilkoblingsklemmer.
- Du må betale for til-/frakobling av skapet, døgnleie og for den strømmen du bruker. I prisen ligger kostnaden for standard byggestrømskap.
- Om det kreves mer enn standard strømtilførsel fra energiverkets nett til byggested, må du betale for etablering av denne.
- Planlegg hvor og hvor lenge du må ha byggestrøm, så sparer du penger.
- Der det ikke blir benyttet frittstående byggestrømskap er det viktig at vi har noe å henge byggestrømskapet på i nærheten av tilførselskabelen. Det kan monteres på vegg, gjerde eller stolpe. Der dette ikke er tilgjengelig kan leietager bli pålagt å sørge for å sette opp et solid stativ, som skal være omlag 2 meter høyt. Eventuelt ekstra materiell blir fakturert i tillegg.

Leietager er ansvarlig for byggestrømskapet i utleieperioden; blant annet at skapet til en hver tid er forskriftsmessig låst, og at kabelen er beskyttet mot mekaniske påkjenninger.

Notodden Energi sørger for at byggestrømskapet blir riktig tilkoblet.

Priser:
Leie av byggestrømskap koster kr. 62,50 pr uke (kr. 3.500,- pr år) . I tillegg kommer kr. 2.000,- for opp-/nedtaking av skapet, samt at du blir fakturert for den strømmen du bruker (nettleie og kraft).